Søk
0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Oss

Vi har et meget stort utvalg av kvalitetstilhengere, både for proffbruk og fritidsbruk. Ved å velge de mest interessante modellene fra ledende europeiske tilhengerprodusenter, er vi i dag stolte av å kunne tilby et bredt utvalg tilhengertyper.

For fritidsbruk har vi et stort utvalg modeller, hvorav et meget bredt utvalg av disse er forskjellig båthengermodeller. Resten av modellene for fritidsbruk er varehengere , MC-hengere, ATV-hengere. Det store utvalget av hengere til fritidsbruk gjør at HSS nok kan løse de fleste hengerbehov!

I tillegg til det store utvalget av hengere for fritidsbruk, er det mange som tenker på HSS når det blir snakk om hengere for de profesjonelle brukerne. For de profesjonelle henger-brukerne har vi mer enn 150 hengermodeller som omfatter planhengere, maskin- og kombihengere, biltransporthengere, tipphengere, skaphengere i finér – glassfiber – aluminium, mannskapsvogner, toalettvogner og spesialhengere.

Det store modellutvalget innebærer av vi er i stand til å kunne finne en løsning som dekker de aller fleste tilhengerbehov. Og om du ikke skulle finne hva du leter etter på vår hjemmeside, så ta kontakt, - i samarbeid med oppdragsgiver kan vi skreddersy den hengeren dere trenger! For å nevne noen eksempler på spesialløsninger vi har levert, spesialhenger for transport av 10' containere, spesialhenger for transport av 40 sykler, mobilt pizzabakeri til Peppes Pizza.

I tillegg til vårt tilhengersenter på Mysen i Østfold, har vi en rekke forhandlere rundt omkring i landet. Sjekk eventuelt forhandleroversikten for å finne din nærmeste forhandler eller ta direkte kontakt med HSS for å få svar på dine tilhengerspørsmål